VERMOGENS-, VERZEKERINGS-, EN HYPOTHEEKADVISEUR

Hypotheek Boutique

EVEN VOORSTELLEN.

Mijn naam is Petra Martinot, eigenaresse en oprichtster van de Hypotheek Boutique. Wellicht ken je mij al, ik ben namelijk jaren werkzaam geweest in de financiële branche bij verschillende grote banken en verzekeraars. Op een gegeven moment, nu alweer jaren geleden, was het tijd voor iets nieuws. Iets anders. Als inmiddels ervaren hypotheekadviseur startte ik Martinot Financieel, en inmiddels zijn we met z’n allen uitgegroeid tot De Hypotheek Boutique, waar onze hypotheekadviseurs, verzekeringsadviseurs en vermogensadviseurs je bijstaan en advies geven bij het kopen van een (eerste) huis, het afsluiten van de juiste verzekeringen of het opbouwen van een vermogen. Kom je een keer langs voor koffie?

Directeur Hypotheek Boutique

WIJ GAAN VOOR KWALITEIT.

Bij De Hypotheek Boutique gaan we alleen voor echte kwaliteit. Bij ons kun je rekenen op een hypotheekadviseur die echt meedenkt en met volle aandacht bezig is met jouw product. Je krijgt waar je voor betaalt, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Onze hypotheekadviseurs bieden je jaren vakervaring, een Rotterdamse

no-nonsense mentaliteit en hebben jaren in financieringen van bijzondere onderpanden, betalingsproblemen en de mogelijkheden op financieel gebied bij scheiding. Wist je bijvoorbeeld dat een vermogensadviseur inschakelen gemiddeld voor 3% meer rendement zorgt?

GESPECIALISEERD

Onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd op alles op het gebied van hypotheek-, vermogens-, en verzekeringsadvies.

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact en persoonlijke begeleiding vinden we erg belangrijk. Je kunt jouw hypotheekadviseur dus altijd vragen stellen.

UP TO DATE

Doordat we jaarlijks blijven bijscholen, is al onze kennis zo up to date als het maar kan. Zo weet je zeker dat je met Hypotheek Boutique kiest voor de beste kwaliteit.