VERMOGENSADVIES.

Beleggen voor later

U wilt vast zoveel mogelijk uit het leven halen. Voor iedereen betekent dat iets anders: minder gaan werken, eerder stóppen met werken, een reis maken met het gezin of ‘gewoon’ weten dat het financieel goed zit. Ik help u met een plan om uw persoonlijke doel te halen. 

Als vermogensadviseur kijk ik samen met jou naar waar je het meeste voordeel uit gaat halen en adviseer je daarbij. Wijzigt je doel tussendoor, bijvoorbeeld voor een verhuizing, kinderen of een eigen onderneming? Dan denk ik graag met je mee.

Dit moet je weten
over box 1.

Box 1 gaat eigenlijk over de lijfrenterekeningen die je hebt door maandelijks te sparen en te beleggen. Iedere maand, of ieder jaar, afhankelijk van je mogelijkheden en wensen, zet je een bedrag opzij waarmee je spaart voor later. Hoe langer je spaart, hoe meer kapitaal je uiteindelijk opbouwt. Dat kapitaal gebruik je als extra inkomen naast je AOW-uitkering en pensioen. Je kunt jouw lijfrente afsluiten bij je bank of verzekeraar met behulp van een vermogensadviseur.

Een vermogensadviseur inschakelen kan handig zijn als je al een tijdje bezig bent met het opbouwen van je vermogen, maar ook als je net begint, maar niet zo goed weet hoe. Samen met één van onze adviseurs ga je aan de slag met het maken van een bestendig plan. Wat is fiscaal gezien handig voor jou om te doen? Waar doe je goed aan, en waar kun je beter niet aan beginnen?

Dit moet je weten
over box 3.

In box 3 betaal je belasting over de voordelen van jouw spaartegoeden en beleggingen bij de Belastingdienst. Wat er binnen box 3 valt? Dat zijn al je bezittingen zoals spaartegoeden, beleggingen, extra onroerend goed en ook je schulden. Onze vermogensadviseur adviseert je graag in wat voor jou het beste is om te doen. Afhankelijk van je doelen, kun je ervoor kiezen om een extra woning te gaan verhuren of op een andere manier te gaan beleggen. 

KOM LANGS VOOR ADVIES.

Wij helpen je graag